2010. május 10.

STB Design


A vízipipát elsősorban az arab országokban szeretik és ismerik. Ott ez az emberek mindennapi használati tárgya. Vízipipa mellett beszélgetnek, gondolkodnak, pihennek, szórakoznak. A pipa lenyugtat és lecsendesít, különleges íze minden rendezvényen nagy sikere számíthat. A dohánykeverék nikotintartalma 0,5%, de ezt még a víz is szűri valamelyest, így egészségkárosító hatása gyakorlatilag elhanyagolható. Könnyed, trópusi gyümölcskeverék, meggy, rózsa és cukorka ízű dohányokat kínálunk a pipákban, s mivel a szívócső végére cserélhető, műanyag szipkákat lehet erősíteni, egy pipa köré akár nyolcan is letelepedhetnek.

A pipák mellé dekorációnak ülőpárnákat, marokkói díszletkapukat, egy vigyorgó teve kinagyított képét, igény szerint keleti háttérzenét és kisebb dekorációs elemeket adunk, melyek saját tulajdonúak, így külön bérleti díjat nem számítunk fel. 

Extrák:

Hastáncosok: 3 profi hastáncos színesíti egész este a vizipipa-sarkot, beszélgetnek a vendégekkel, mesélnek a keleti kultúráról, a vizipipázás szokásáról, gyakorlati tudnivalókról, és amikor elegendő vendég gyűlik össze, tanítással, a vendégek bevonásával egybekötött műsorral tesszük felejthetetlenné az estet. Természetesen a műsorban egész este résük lehet a meghívottaknak, a hastáncosok többszöri fellépéssel, váltott jelmezekkel, igény szerint játékokkal készülnek.

Hastáncos élő kígyóval: félmeztelen hastáncosunk először plüss, majd egy élő pitonnal ad kb.20-25 perces műsort, igény szerint a vendégek bevonásával, melyet különlegesebb rendezvényekre ajánlunk.

Arab teasarok: menta, rózsa és fahéjas almateával tesszük még különlegesebbé a vizipipázást, melyeket frissen, a helyszínen főzünk-forrázunk és üvegcsészékből kínálunk.

http://www.stbcorp.hu/vizipipa.htm

Nincsenek megjegyzések: