2011. január 28.

Hydro Herbal vízipipa dohány

Vízipipa dohányok közül újdonság került a piacra, ez pedig a Hydro Herbal vízipipa dohány. Ez egy nikotinmentes dohány alternatíva. Az évek során sok fű féléből készült keveréket teszteltek és megállapították, hogy Hydro a legjobbak közt is kitűnik a dohányok széles piacán. 

Hydro Herbal Molassest a legjobb természetes fű félékből csinálják, a legjobb  aromákból az USA-ban, nagy sajátossága a visszazárható belső csomagolás ami frissen tartja a dohányt.

Hydro Herbal nem tartalmaz nikotint és nincs benne kátrány sem. A Hydro Herbal dohány régóta létezik a vízipipás piacon. Több mint 19 féle ízben kapható. HYDRO egy új technológiát vezetett be a vízipipázás növekvő kultúrájában.

Ez az új felfedezés nagyszerűen teljesít, tökéletesített és modernizált dohány különlegességet eredményezett, amely nagyon kedvelt lett az USA-ban azáltal, hogy füvekből készült dohányokat lés hozzá melaszokat állítanak elő, erőteljes ízletes, egzotikus ízekkel párosították össze, amely nagyszerű minőségű.



A nagyszerű dohány keveréket a keresztül, szállítják amit most kiengedtek és kizárólag HYDRO Herbal által hozzák el a nyugati világnak. Egy negatív dolgot azért megemlítenék ezzel a dohánnyal kapcsolatban, csak 50g-os kiszerelésben kapható a külföldi webshopokban.

Az anyag letölthető:



>

Mivel külföldön sokan olvassák a blogot így egy rövid részlet a témából angolul:

Hookah-shisha.com is proud to carry new Hydro Herbal Shisha, a tobacco-free, nicotine-free alternative in hookah smoking.  We've tested many herbal shishas over the years and we've determined that Hydro stands out as the best, most flavorful tobacco-free molasses on the market today.

Hydro Herbal Molasses is made in the USA with the finest organic herbs and flavoring, and each box contains approximately 50 grams of superb herbal smoking quality in a re-sealable pouch. 

1 megjegyzés:

Nightrain írta...

Egy újjabb fordított vízipipa dohány, olvassátok figyelemmel, jó szórakozást!