2010. június 16.

Floridában betiltották a vízipipát

A butaságot úgy látszik lehetetlen megállítani. A köcsög háborúsbűnös nyuggerek Floridában egyhangúan megszavazták, hogy headshopokban ne lehessen bongokat és vizipipákat árulni. Egy év börtönnel sújtják ezután a boltot, ahol vagy nem a bevétel legalább 75%-a dohányból van vagy a pipákból 25%-nál több lé csordogál. A törvényt benyújtó demokrata Darryl Rouson egész életét a pipabiznisz elleni harcnak szenteli. Merthogy ezek szorosan összefonódtak a drogbiznisszel, amik tönkreteszik társadalmunkat. "Mikor látott legutóbb embert vizipipából dohányt szívni?" Gondolom a törökök is bezárhatnak akkor. Szopó.



A vicces/tragikus a történetben, hogy a csávó 83-87 között komolyabban rácsúszott a kokainra, amire ügyvédi állása és házassága is ráment. Úgyhogy lehet, emiatt nem csípi a krekkpipákat, illetve attól ilyen szédült. Főleg, hogy utána megtért és drogellenes aktivista lett. Igazán gyönyörű, amikor egykor heti 1000+ dollárt elszippantó holdkórosokat engednek a törvényhozás közelébe, ettől olyan vidám hely a demokrácia, nemigaz? :)

Nade komolyan, legközelebb a kézfejeket és szájakat fogják betiltani, mert azzal drogozni lehet?

Egy perc néma csend a floridai sorstársak emlékére, illetve egy link, ahol rengeteg szupergiccses, de néha elképesztő üvegpipát látni.

Nincsenek megjegyzések: