2010. október 14.

Shiraz Étterem

- A Ráday utca gyöngyszeme -

1995-ben nyitotta meg kapuit Budapesten a mai napig egyetlen perzsa vendéglátóegység - Shiraz - amely akkoriban még kicsit máshol és másképp működött.


Az évek során azonban jelentős változáson ment át, évről évre fejlődött, és a Szendvicsklubként induló Shiraz, mára már egy első osztályú perzsa étteremmé nőtte ki magát.

Kezdetben a Ráday utcában működött a Szendvicsklub, amely később melegétel- választékával csalogatta oda a perzsa különlegességekre vágyó ínyenc vendégeket, méghozzá oly sokat, hogy egyszercsak kinőtték azt az üzlethelyiséget, és átköltöztek a szomszédos Mátyás utcába. Itt nem csak az étterem mérete lett nagyobb, hanem az étel- és italválaszték, valamint Magyarországon elsőként, bevezették az étterem programkínálatába a hastáncos esteket. A családi vállalkozás büszke, hogy immáron közel 10 éve megbízhatóan működik az étterem, amelyet leginkább a perzsa vendégszeretetnek, a tradicionális perzsa konyhának, és a hastáncműsornak köszönhetnek.


A csodálatos keleti design, meleg színek, csendesen pislákoló lámpások, perzsaszőnyegek különleges hangulatot varázsolnak az étterembe, a belépő vendég úgy érzi egy pillanatra, hogy átlépte az országhatárt... (Tekintse meg galériánkat)


Az étterem tulajdonosai számára legfontosabb, hogy a vendégek számára nyújtott kulináris élmények mellett, a keleti hangulat, zene illetve hastánc maradandó élményt nyújtson, és a vendég visszavágyjon.

Ha bármilyen panasz vagy probléma merülne fel, kérem forduljon a tulajdonoshoz akár személyesen, akár e-mail-ben.

shiraz© perzsa étterem & cafe 
cím: 1092 Budapest, IX. Ráday u. 21. (Mátyás u. sarok)
email: shiraz@shirazetterem.hu
telefon: 218-0881

Nincsenek megjegyzések: