2010. április 25.

High-Tech Elektro-Szén (E-Carbon)

Az elektromos Shisha szén a hagyományos Vízipipa szén kiváltására a legjobb megoldás, ami egy új csúcstechnológiás R & D termék, aminek egy nagy hővezető képességű kerámia az alapja, és kiváló fűtési sebességgel rendelkezik.

A kerámia hőmérséklete az optimális 80-100 Celsius fokot éri el, ami előnyösebb a hagyományos szén által keltett 200-300 Celsiusnál, a felszabaduló káros anyagok figyelembevételével. A készülék kisfeszültségű DC tápegységgel működik, nagy hatásfokú kerámia felépítéssel, stabil teljesítménnyel, biztonságosan, füstmentesen, mérgező anyagok nélkül, szagtalan, hamu nélkül, hangtalan, maximálisan energiatakarékos, nem károsítja a környezetet, hosszú élettartamú, alacsony működési költségű , gyönyörű modern kialakítású, könnyen kezelhető és és még még egy sor előny, azonnal a pipázók kedvenc, napi használatú eszközévé válik.

Hogyan működik?
Bemenet (110-220V)→Adapter→Kimenet (12V,4A)
Helyezzük áram alá az elektromos szenünket, tegyük a dohány feletti alufóliára, majd 6 perc múlva eléri a kerámia felülete a füstöléshez legideálisabb hőmérsékletet, 80-100 Celsiust

2 megjegyzés:

Nightrain írta...

Érdekes szívesen kipróbálnám.

Névtelen írta...

Tényleg érdekes egy dolog.