2010. április 16.

Al Waha története

Az Al-waha története

1972-ben meghoztuk döntésünket: megalapítjuk a melaszdohányt előállító gyárunkat. Akkor Zarka város tűnt a legjobb helynek erre a célra időjárása és fekvése miatt, Zarka Jordánia középső területén fekszik. Innen minden irányba tudjuk termékeinket terjeszteni. A kezdetben meghatároztuk elveinket is, melyek szerint csak a legjobb dohányokat, tiszta aromákat, glicerint és mézet használunk.

al-waha.hu - Al-waha  dohányok, vizipipák, dohány, kellékek, nargile, sheesha

Elkezdtük a termelést AL-Waha Molasses néven, hat ízzel. Meglepődtünk a hatalmas forgalomtól, a vevők több ízért könyörögtek. Megalapítottuk a laboratóriumunkat és mégjobban odafigyeltünk a minőségellenőrzésre, így ugyanazt a minőséget tudjuk tartani, és a siker érdekében tovább tudjuk ízeinket fejleszteni. A folyamatos sikereknek köszönhetően arra gondolunk, hogy exportáljuk termékeinket Jordánián kívülre. Ehhez szükség volt egy új gyárra, melyet a legújabb, legkorszerűbb technológiával szereltünk fel.

A változatosság kedvéért új ízekkel álltunk elő, így már 30 íz közűl válogathatnak a kedves vevőink. Az ízek: Kétalma, Cappuccino, Rózsa, Ananász, Vegyes gyümölcs, Mangó, Sárgadinnye, Likőr, Narancs, Kávé, Alma, Fodormenta, Banán, Menta, Cola, Cukorka, Sárgabarack, Szőlő, Citrom, Eper, Kókusz, Five stars, Méz, Őszibarack, bahreini íz.

Elkezdtük az exportot Jordánián kívülre, és egyre több országba szállítjuk termékeinket: Törökország, Irak, Irán, Szaúd-Arábia, Jemen, U.S.A., Kanada, Marokkó, Líbia, Japán, Kuvait, Palesztína, Dubai, Ausztrália, Malajzia, Pakisztán, Németország, Olaszország, Mexikó, Szíria, Egyesült Arab Emirátus, Líbia, Írország, Libanon. Az álmunk beteljesült, a fogyasztóink szerint az Al-Waha a legjobb a piacon.

al-waha.hu - Al-waha  dohányok, vizipipák, dohány, kellékek, nargile, sheesha

Köszönjük minden vevőnknek, hogy termékeink iránt bizalommal vannak, nekik köszönhetően már építjük az új gyárunkat és a legújabb technológiával előállított gépekkel állunk továbbra is szolgálatukba. Ezzel egy időben újabb ízekkel állunk elő.

Miért Jordánia?

A Jordán Hashemite Királyság a régióországokkal barátságos és szilárd üzleti kapcsolatban áll, magas minőségi termékeinek és becsületes üzleti tranzakcióinak köszönhetően. Jordánia fő célja az erősebb üzleti kapcsolat az EU-val, hivatali- és magánszektorban egyaránt. Ezért Jordánia rendszeresen résztvesz a jelentős arab vásárokon és kiállításokon. Ezeknek köszönhetően Jordánia a dohányipar fejlődését tudta támogatni az összegyűlt óriási pluszból, a nemzetközi importőröknek és exportőröknek köszönhetően.

forrás: middleeasttobacco.com

3 megjegyzés:

shadow írta...

Al Waha gyárban akarok dolgozni.

shadow írta...

Tetszik a munkások hozzá állása a dolgokhoz, a legjobb minőségre törekednek és ez a fontos.

Nightrain írta...

Én is szeretnék a Waha gyárban dolgozni, vagy pedig egy olyan boltban ahol árulják őket, vagy vízipipát árulnak, nekem mindegy csak a pipákkal és tartozékaival tudjak foglalkozni.