2010. szeptember 26.

Szultán Kincsei


Hastánc ~ Vízipipa ~ Keleti ruhák és ékszerek

A legfontosabb szempont egy boltnál a megbízhatóság, a Szultán kincseire illik ez a jelző. Julio a boltos rendes, már beszéltem vele telefonon. Többször rendeltem tőle, először egy Aladin Basha vízipipát, majd kiegészítőket, Vortexet és Nammor, amit tőle vásároltok biztos, hogy minőségi termék.
Cégük 5 éve foglalkozik keleti, egzotikus termékek importjával. Termékeik elsõsorban Törökországból származnak, de üzletükben találhatók Indiából, Egyiptomból, Iránból, Afganisztánból is különlegességek.

Üzletük kínálatában megtalálhatók nagy választékban hastáncruhák és kellékek, egyiptomi, török és szír vízipipák, keleties lakásdekorációs tárgyak, textíliák, ékszerek, egyedi ruházat és még számtalan különlegesség.

Többéves megbízható munkájuk eredményeképp vásárlóik között tartanak számot többek között színházakat, wellness fürdõket, szállodákat, éttermeket, iskolákat és tánccsoportokat.

Árukínálatuk havonta megújul, de külön rendelés esetén egy héten belül szállítást tudnak biztosítani. A kiskereskedelmi értékesítés mellett nagykereskedelmi forgalmazással is foglalkoznak, így az egyéni vásárlók mellett szeretettel várják a viszonteladókat is. Saját import termékeik közvetítõ nélkül juthatnak más üzletek polcaira, áraikat ennek megfelelõen a lehetõ legkedvezõbben tudják kialakítani. Törzsvásárlók részére árengedményeket tudnak biztosítani, illetve kedvezõ fizetési konstrukciókkal kívánják megkönnyíteni az árubeszerzést.

A honlapról emailen vagy telefonon történõ rendelés esetén postai utánvéttel tudjuk a kért terméket a címzett részére elküldeni. A csomag aznapi feladással 1-2 napon belül érkezik meg.
A honlapon nem tudjuk bemutatni üzletünk teljes választékát, ezért kérjük, hogy a rendelés leadása elõtt érdeklõdjön a szín- és méretválasztékról. Egy adott termékcsoporton belül is elõfordulhat, hogy nem szerepel a teljes szín- és mintakínálat a honlapon.
Továbbá várjuk egyéb termékeinkkel kapcsolatos kérdéseiket is, ötleteiket, hiszen elõfordulhat, hogy a kívánt termék nincs a honlapon, de üzletünkben megtalálható, vagy esetleg rövid idõn belül beszerezhetõ.

Megközelítés

Kék metróval a Nyugati téri megállótól 5 perc séta a Teréz körúton az Oktogon tér felé. Az üzlet a körút Szondi utca utáni szakaszán található.
Földalattival az Oktogon megállótól 5 perc séta a Nyugati tér felé.
4-6-os villamossal a Nyugati tér vagy az Oktogon megállóknál lehet leszállni, mert az üzlet pont a két megálló között található.

Kis- és nagykereskedés: 1067 Budapest Teréz körút 37.
Nyitvatartás: H-P 10.00-19.00, Szombat 10.00-14.00
06-20-918-34-19 - 06 1 707 1116

email: szultankincsei@gmail.com

A teljes anyag letölthető:


http://hotfile.com/dl/73494521/f9e3baf/Szultn_Kincsei.doc.html 

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Sokat hallok róla nagyon sokan dícsérik az én rendelésem is innen lesz!
Ha majd megrendelem a cuccokat és nálam lesznek írok még róla véleményt!De az a sejtésem hogy amit írni fogok az pozitív lesz!