2011. február 22.

Evolution Tea Herbal vízipipa dohány




Evolution Tea Herbal Shisha egy dohánymentes vízipipás megoldás. Tea levelekből készült dohányt, nikotin nélkül készítenek, melyeknek robosztus, markáns ízei vannak
Tudtad, hogy a tea a 2. legfogyasztottabb ital a világban víz mellett? Ez igaz! A dohánymentes alternatívák iránti igény a vízipipapiacon, rohamos léptekkel nő, ez nem meglepetés, megoldották a problémát, hogy hogyan füstöljék el a tea leveleket.

Ez a tea levelekből készült vízipipa dohány, ami csak alternatív megoldás, lesz a vízipipa dohányok következő nemzedéke.  



Evolution Tea vízipipa dohány,  100 százalékos tea levélből születik meg. A világon 3000 féle tea fajta van, de mindegyik tea féle egy növénytől származik. Az Evolution hozzáadott mézzel, glicerinnel készül, hosszantartó füstöt biztosít számunkra, nagy füst mennyiségre számíthatunk.

Az Evolution tesztelő csapata laboratóriumában elkötelezte magát a tökéletes vízipipa dohányt kifejleszteni tea levélből, kvesebb cukor hozzáadásával robosztusosabb ízt és füstmennyiséget értek el. a tea levélből készült dohány alternatíva kipróbálása során a laboratóriumban nem tapasztaltak furcsa mellékízt, tiszta ízeket értek el, mint korábban. ennek az eredménye lett a Tea Herbal dohány. 

A szöveget eredetiről fordítottam le, a honéapon megtekinthető az eredeti szöveg:


Az anyag letölthető:



Mivel külföldön sokan olvassák a blogot így egy rövid részlet a témából angolul:

Now in stock by popular request! Evolution Tea Shisha is another great tobacco-free alternative in hookah smoking. Made from 100% premium tea leaves, this new spin on the traditional herbal shisha offers a more robust smoke with full flavor and none of the nicotine. Made right here in the U.S.A., Evolution is available in 20 different flavors and comes in a resealable plastic jar.

This products consists of 50g of herbal tea shisha, which will net approximately 3-5 bowls, depending on the size of your bowl.

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Furcsa,de szerintem jó izű lesz,ha már ennyit szenvedtek vele hogy ezt is el tudja valaki szívni.

Nightrain írta...

Nem lehet olyan rossz ez a féle megoldás, kicsit furcsa, de nem rossz, gondolom olyan mint egy Herbál dohány, csak Tea levélből készül.