2011. február 18.

Al Tawareg vízipipa dohány

1992-ben arra gondoltak a gyártók, hogy létrehoznak egy olyan vízipipadohányt, ami a ami színvonalas, egy prémium dohányt hoztak létre ami Európában az egyik legjobb. Házilag kezdtek vízipipa dohányt kikísérletezni, ez által nagy tapasztalatot szereztek, így egy kifinomult dohány perspektívát hoztak létre.
Az Al Tawareg Tobacco Molasses Co., a magas minőségi melasz gyártójaként született meg,  az Al Tawareg Brand néven működik, de  más privát védjegyek is tartoznak hozzá.

A melasztermékeik kiváló minőségűek, a magas színvonalúak, a nyersanyagok legfelső minőségi kiválasztásával; a legjobbá nőtte ki magát. A legjobb Virginian vízipipadohányból készül, a legtisztább glicerinből és a méz bámulatos keverékéből egy egzotikus íze világ alakult ki, ezáltal mindenki szabadon élvezheti az egyedülálló ízeket.

Az egyik legjobb dohány a világon, amelyet folytonos fejlesztésnek köszönhetnek, a receptjeik folyamatos javulására törekednek hogy kiszolgálják az emberek igényeit vágyait, az a céljuk, hogy legelsők legyenek a vízipipadohányok piacán.



Az Al Tawareg Company nem csak küzd a konkurenciával, és termeli a vízipipa dohányokat, hanem a vásárlóit is kényezteti, keresi a vevő elégedettséget.  

Al Tawareg mindig a legtöbb és legjobb minőségű vízipipa dohányt akarja a vásárlóinak kínálni, gazdag ízbeli választékot teszi a füstölők elé. Ez által az ember gondolatban beutazhatja a földet, teljesen ellazít miközben élvezzük a üstöt. 

A dohányaikon túl még ismertek a piacon a  dohányfrissítőik is.  A piacon nagy szükség van rájuk hiszen eleget tesznek a követelményeknek, remek termékeik vannak, szükség van rájuk a piacon. 

Az oldal ahonnan a fordítás történt a következő:

Az anyag letölthető:




Mivel külföldön sokan olvassák a blogot így egy rövid részlet a témából angolul:

New! From the producers of Romman Shisha Tobacco comes Al Tawareg, a quality hand-made authentic Middle Eastern hookah tobacco. Made from the freshest high quality
ingredients, Al Tawareg tobacco is honey-based and delivers thick, creamy clouds of smoke with untold flavor throughout the bowl.
Made in Jordan by expert hookah tobacconists, Al Tawareg is the end result of our quest to produce a quality tobacco on par with Al Fakher, in terms of taste and smoke longevity, all while carefully balancing affordability and deliciousness.
Select from 36 mouth-watering flavors, including the timeless Double Apple and Mint, to more contemporary flavors such as Cinnamon Roll and California Dream (a tropical fruit mix). Give Al Tawareg a try! While currently available in a 50g box, we’ll be releasing more flavors and larger sizes in the near future, so let us know how you like it!
Note: You must be 18 years of age or older to purchase this product.

Nincsenek megjegyzések: