2010. december 28.

Rotana Cafe

Az év utolsó bejegyzése következik, nem is jöhetne más bejegyzés mint egy vízipipás kávézó, amely budapest egyik legjobb kávézója.

 Egy fáradt nap végén, ha pihenésre vágysz,és elszívnál egy jó vizipipát (shishát), itt tested-lelked nyugalmat talál. Keleti kényelem, a friss kávé illata, a vizipipa dohány füstje, vagy akár egy jó tea frissítő zamata, elvarázsol, s a hely mint a mesében elhozza neked a mesés kelet és a vizipipázás feledhetetlen élményét.

Ha nyári melegben hideg sörre vágysz, vagy téli hidegben innál egy tequilát, itt bármit megtalálsz. Gyönyörű,eredeti szíriai kávéházi vizipipákkal, finomabbnál finomabb ízű vizipipa dohányok nagy választékával várunk. Itt kipróbálhatod és átélheted a vizipipázás (shisha) igazi élményét.

Rotana Vizipipa Egyesület:

Az Egyesület célja és feladatai

Az Egyesület kiemelt működési céljai: A keleti kultúra megismertetése, közelebb hozása az emberekhez. Az arabokkal szembeni előítéletek tompítása. Kellemes idegeskedéstől mentes mediterrán életvitel megszerettetése, rohanó világunkban. A Major Balázs vezette szír-magyar misszió támogatása.
Tagsági viszony keletkezése, megszűnése

1. Az Egyesületbe való belépés és kilépés önkéntes.
2. Az Egyesület tagja lehet minden magyar állampolgár. Tiszteletbeli taggá választható az a külföldi állampolgárságú személy, aki szakmai tevékenységével vagy az Egyesület külföldi kapcsolatainak ápolásában jelentős érdemeket szerzett.

Kapcsolat

A volt budai Skála helyén felépült Allee-től és a Móricz Zsigmond körtértől alig 100m-re, a feneketlen tó szomszédságában várunk, kellemes eredeti Arab környezetben. Tömegközlekedéssel Budapest bármely pontjáról gyorsan és könnyen elérhető.

Pl. a 7-es busz megállója alig 30m-re található. A 4-es metró megállóját innen 20m-re tervezik, de reméljük nem vársz annak elkészültéig látogatásoddal :)

Budapest, XI. Fadrusz u. - Bocskai út sarok
Tel.: +36 1 783 93 53, Mobil: 06-70-265-7492
Iwiw: Rotana Cafe

email.: rotanacafe kukac rotanacafe.hu

Nincsenek megjegyzések: