2011. július 8.

Elements dohány frissítő


A készítők kitalálták, hogy miként is lehet, hogy mindenki a saját otthonában, olcsón és egyszerűen és ésszerűen hozzájuthasson friss vízipipa dohányhoz, aminek az íze erős, erőteljes és az új elvárásoknak megfelelően koktél adaptációs aromákkal legyenek. Ezt megoldották oldották a gyártók! Amikor megveszünk egy Elements vízipipa dohányt akkor kapunk hozzá egy 100ml-es (kb.:  135gramm) ízesítőt és mellé egy kis tasak (kb.: 20gramm) közepesre darabolt kiszárított dohányt. Ez a szárított dohány prémium, extra minőségű Virgin dohány, amely nagyszerűen alkalmas vízipipa dohánynak.
Bárki könnyen saját otthonában elkészítheti a saját vízipipa dohányát! Az újdonság jelenleg 1 boltban kapható csak (Szultán Kincsei-1067 Budapest. Teréz krt. 37 Telefon: 061 707 111 6 - 06 20 9 183 419) azonban reméljük hamar elterjed kis hazánk vízipipás piacán, reméljük a kisebb boltokban is kaphatóak lesznek. Ára 1600-1800Ft körül van és egyenlőre csak koktélos, mix ízű aromákat lehet beszerezni a gyártótól is.





Elkészítés után körülbelül 140-180g friss, nedves vízipipa dohányt kapunk.
Ezek az ízek érkeztek hazánkba:
Carribean Dream, Frozen Banana, Fresh Mint, Strawberry Cream, Sweet Cherry, Special Green Apple, Fruity Watermelon, Delicious Orange, Coconut Kiss, Piña Colada, Tasty Tangerine, Xtra Lemon, Dragonfruit Mix, Caipirinha Seasons Mango, Aromatic Cappuccino, Matured Whiskey, Execellent Sweet Melon, Smooth Rose, Peach Deluxe, Blue Breeze, Green Grape, Waldmeister, X on the Beach, Christmas Special, Mad Dog, Rasberry Experience (Hamarosan készítünk egy kis bemutatókat az ízekről és teszteket is.
Elements instant dohány készítése by sYska:


További információk a gyártó honlapján: http://www.elements-tobacco.com/ A weboldaluk elérhető angolul és németül egyaránt. )
Valamint a bővebb információt kaphattok sYska mestertől a http://www.vizipipablog.com/ és a http://vizipipaforum.com/ oldalon.

Nincsenek megjegyzések: