2011. január 10.

Romman Shisha Tobacco

 A Romman Shisha Tobacco egy külföldi vízipipa dohány márka, a legjobb minőségi, prémium dohánynak tartják a világon, kézzel készítik,  évek során nagy tapasztalatot szereztek a dohány készítés terén a gyártók, így nagyszerű dohány keverékeket juttattak a piacra. Lágy, krémes ízekben kapható dohány különlegességek kerültek a német vízipipadohány piacra, bár alapvetően egy egyiptomi-jordán vízipipa dohányról beszélünk. Ez a dohány hírességek által is kipróbált, gondosan állították elő, hogy a prémium dohányok közül a legjobb legyen, kiemelkedjen a többi közül. Amint kipróbáltad a Romman Tobacco vízipipadohányt, látni, érezni fogod, hogy miért tartják a legjobbnak mindenhol a világon.
Kapható többek közt 50g-os kartondobozokban, 125g-os fémes csomagban, 250g-os tégelyes kivitelben.

 A következő ízekben kapható a német piacon: Orange, Apple, Apple Cinnamon, Banana, Banana Split, Berry Breeze, Blueberry, Cappuccino, Cola. És testvéreik.



Valamint léteznek saját mixeik: Ivory Coast, Coctail, Nectarine, Summer Crisps, Chocolate Strawberry és még egyebek, amelyeket megtaláltok a egy külföldi webshop honlapján. A szöveg az eredeti, angol szövegből lett fordítva.
A honlap címe:





Mivel külföldön sokan olvassák a blogot így egy rövid részlet a témából angolul:

Romman Tobacco is considered the highest quality, most flavorful hookah tobacco on the market. Freshly produced in the heart of Jordan by an experienced shisha master craftsman, this tobacco is hand made with care and attention to ingredient quality to ensure mouthfuls of vivid, unfading flavor as you draw hours of silky cloudbursts of smoke. From the first cumulonimbus breaths to the last juicy smoke rings, Romman delivers a pure distinct fruit flavor from all-natural ingredients. For a really thick smoke try using 1.5 - 2 pieces of quick light or natural charcoals. This item is available in a variety of mouth-watering flavors.  Smoke longer, smoke better, smoke lusciously with Romman shisha.

Nincsenek megjegyzések: