2012. április 3.

Új német vízipipa cső

Az üveg markolatú szilikon csöveket legjobban Németországban kedvelik. Amerikában meg egyesen utálják. A vizipipa.eu hozta először a mi kis hazánkba a szilikon csöveket, amiket jó páran már be is szereztek. Vannak, akiknek nagyon bejön, de vannak, akik tartanak az ismeretlen anyagú csövek használatától. Az üveg markolatú csövek első darabjai az Egeglassnál  kézzel készülnek Németországban. Ott olyan népszerűek lettek, hogy mostanra minden webshopban be lehet szerezni ilyeneket. Most már vannak kínai, cseh, lengyel és német gyártmányúak is.Az üveg markolat előnye, hogy könnyen tisztítható és könnyen lehet csekkolni, hogy valóban tiszta-e. Szerintem, még pluszban az is jó, hogy tök klassz látni, ahogy szíváskor meg felfelé a füst az üveg markolaton keresztül.
A cső szilikon része egészségre ártalmatlan, megfelel az élelmiszeripai szabványoknak. A cső végén egy alumínium vég található, ami mindenféle pipához könnyen csatlakoztatható.
Az ilyen üveg markolatú csövekből több forma is kapható. A vizipipa.eu csak a legnépszerűbb verzióját hozta Magyarországra, de ha lesz kereslet, akkor természetesen bővítjük a kínálatot. A webshopon 3 színben kapható. Fontos: nem az üveg színe változik, hanem természetesen, a cső szilikon részének a színe. Úgyhogy, akinek felkeltette az érdeklődését ez az újdonság, az máris rendelhet a vizipipa.eu webshopján

Nincsenek megjegyzések: