2010. április 17.

Al Fakher vízipipa dohány

Az Al Fakher egy 2001 óta működő, magántulajdonban lévő vízipipadohányt gyártó cég a Közel-Keleten.

A számtalan kiváló minőségű termékükkel szeretnék a vízipipázás hagyományát terjeszteni.

Jelenleg 4 kontinensen 34 országban van jelen a cég, 80 alkalmazottjuk a termelés és értékesítés különböző területeire specializálódott.

Régen a vízipipadohány gyárak Egyiptomban helyezkedtek el, és csak ízesítetlen "Black Molasses" dohányt gyártottak. Pár éve még csak 8 gyár foglalkozott ízesített dohány előállításával. Ezek egyre népszerűbbek lettek, és a régióban nyíltak az új üzemek.

Az Al Fakher piacvezető szerepét a kiváló minőségen túl a változatos ízek és az árai garantálják.

2007-ben az Al Fakher beszerelt egy csúcsminőségű automatizált rendszert, mellyel futószalagon tudja gyártani a termékeit. Ez a rendszer megfelel az Al Fakher szigorú elvárásainak, mindig a megkívánt minőséget állítja elő, és tökéletesen csomagolja a dohányt.



Fontos tényező az Al Fakher elhelyezkedése. Az Egyesült Arab Emirátusokban található gyár ideális helyszín a Közel-Keleti és Távol-Keleti piac elérése szempontjából. Előnyös továbbá, hogy az UAE központi szerepet tölt be a nemzetközi piacon, mivel egy jelentős nemzetközi találkozópont.

Az ízválaszték igen nagy:

Szőlő, rózsa, alma, eper, kétalma, narancs, citrom, sárgadinnye, menta, vegyes gyümölcs, banán, cseresznye, őszibarack, sárgabarack, kapucsínó, kókusz, mangó, ananász, szilva, édesgyökér, kóla, jázmin, soft black, kardamóm, málna, körte, pipa, méz, grenadine, szivar, vanília, rágógumi, csokoládé, görögdinnye, és kivi.

50 grammos kiszerelés

Minden 50 grammos csomag egy egyedien tervezett aluminium zacskóban található lezárva, mely egy pici kartondobozban van. Ezt egy egyszerű nyitásra tervezett biztonsági szalaggal ellátott átlátszó műanyag fóliába csomagolják. 10 ilyen csomagot egy csíkba csomagolnak, ezekből a csíkokból 12 darab jelent egy kartont.

250 grammos kiszerelés

250 gramm dohányt csomagolnak egy visszazárható aluminium tasakba, mely egy fedeles műanyag vödörben kap helyet. Minden vödröt egy dobozba tesznek, melyből 12 darab tesz ki egy kartont.

500 grammos kiszerelés

500 gramm dohányt csomagolnak egy visszazárható aluminium tasakba, mely egy fedeles műanyag vödörben kap helyet. Minden vödröt egy dobozba tesznek, melyből 24 darab tesz ki egy kartont.

1000 grammos kiszerelés

1 kilogramm dohányt csomagolnak egy visszazárható aluminium tasakba, mely egy fedeles műanyag vödörben kap helyet. Minden vödröt egy dobozba tesznek, melyből 12 darab tesz ki egy kartont.

Forrás: Al Fakher hivatalos oldala (http://alfakher.hu)

1 megjegyzés:

Nightrain írta...

Én ebben szeretnék dolgozni, egy dohány boltban. Ahol a világ legjobb dohányait árulják.